سئو و تولید محتوا

آموزش و انجام خدمات سئو و تولید محتوا

سئو و تولید محتوا

آموزش و انجام خدمات سئو و تولید محتوا

در این وبلاگ مطالب آموزشی و اخبار سئو و نحوه تولید محتوا قرار داده می شود.

۸ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

محتوا چیست؟

تولید محتوا امری تخصصی است که اگر نمی توانید آن را خود انجام دهید، بهتر است آن را به یک شرکت فعال در این حوزه برون سپاری کنید. معمولا محتوایی که توسط این شرکتها نوشته می شود، سئو شده است، اما اگر با توجه به بودجه ای که دارید، فعلا خودتان قصد تولید محتوا دارید ، حتما با رعایت موارد زیر، پیش از انتشار ،آن را بهینه سازی کنید.محتوا می تواند عکس، متن، ویدئو و اینفورگرافی باشد که شما در سایت یا شبکه اجتماعی خود با دیگران به اشتراک می گذارید. هدف از نوشتن محتوا دادن اطلاعات به کاربر، معرفی ویژگی های یک محصول و یا کمک به حل مشکلی از کاربر است. برای بهتر دیده شدن محتوا شما باید اصولی را رعایت کنید تا توسط موتورهای جستجو بهتر دیده و فهمیده شود. سرکت سی یو وب با ارائه خدمات سئو سایت در کرج و سایر شهرها، هم محتوای سئو شده برای شما تولید می کند و هم به بهبود رتبه سایت شما کمک می کند.

بهینه سازی محتوای متنی سایت

محتوای متنی نقش مهمی در سئو سایت شما دارد، کمک می کند تا موتور جستجو محتوای شما را درک کند و بفهمد موضوع سایت شما چیست. برای بهینه سازی محتوا باید:

1- از هدینگ ها برای دسته بندی محتوای خود استفاده کنید.

2- فضای سفید در محتوا خود استفاده کنید تا خوانایی آن را افزایش دهید

3- از لینک داخلی برای درک بهتر موضوعات مرتبط توسط کاربر در محتوای خود استفاده کنید.

4- از نوشتن پاراگراف های طولانی خود داری کنید.

5- علائم نگارشی را به درستی در متن خود بکار ببرید.

سئو محتوا

بهینه سازی ویدئو های سایت

ویدئو را در هاست خود قرار ندهید، زیرا هم منابع هاست را می گیرد و هم سرعت سایت را کند می کند. آنها را در سایت های ویدئو شیرینگ مانند آپارات، تماشا و نماشا آپلود کنید و سپس لینک آنها را در سایت خود قرار دهید.

قسمت توضیحات و عنوان ویدئو را پر کنید. به این ترتیب موتورهای جستجو راحت تر می توانند بفهمند محتوای ویدئو شما چیست و آن را در نتایج نشان دهند.

همچنین می توانید در سایت از کد اسکما ویدئو استفاده کنید.

بهینه سازی تصاویر سایت

1- برای بهینه سازی تصاویر در قسمت alt متن مرتبط با عکس را بنویسید و بهتر است کلمه کلیدی خود را نیز در آن بگنجانید.

2- ابعاد تصویر را مشخص کنید

3- تصویر را فشرده سازی کنید و تا حد امکان که کیفیت آن از بین نرود، حجم آن را کم کنید. برای این کار هم می توانید از فتوشاپ استفاده کنید و هم از ابزارهای آنلاین برای فشرده سازی تصاویر مانند www.ezyzip.com استفاده کنید.

 

 

  • نسترن نیکنامی
  • ۰
  • ۰

امروزه همه ما تجربه جستجو در گوگل برای پیدا کردن جواب سوال هایمان را داریم.اما گاهی در منابع سرچ فارسی، جواب سوال خود را درست و کامل پیدا نمی کنیم و مجبور به جستحوجو به زبان انگلیسی می شویم، حالا فرض کنید بحث کمی تخصصی باشد، پزشکی، وب و تکنولوژی و یا کسب اطلاعات در مود یک محصول نو در بازار.

با یادگیری زبان انگلیسی ما به گستره وسیعی از دانش دست پیدا می کنیم. برای یادگیری زبان در کرج یا شهر محل سکونت خود می توانید به آموزشگاه های زبان مراجعه کنید که حتما در شرایط فعلی کلاس آنلاین هم دارند. یا اینکه در اینترنت سراغ خودآموزهای پولی و رایگان بروید. در هر صورت با یادگیری یک زبان جدید هم مغز خود را پرورش می دهید و هم دامنه دسترسی به اطلاعات خود را گشترده تر می کنید.

یکی از مهم ترین موضوعات موجود در اینترنت، مطالب پزشکی به شمار می ‌آید. مقالات مختلفی به زبان انگلیسی در رابطه با موضوعات پزشکی در اینترنت وجود دارد ولی اگر شما تسلط کافی به زبان انگلیسی نداشته باشید، از هیچ یک از این مطالب نمی توانید استفاده کنید.

هر شخصی در زندگی خود بارها با این مشکل مواجه شده است که جواب آزمایش و یا نسخه ‌ای از پزشک را دریافت کرده ولی نتوانسته به درستی نوشته‌ های بر روی آن را مطالعه کند و درک درستی از معانی آن داشته باشد.

بی شک این مشکل به دلیل عدم تسلط کافی فرد به زبان انگلیسی است، زیرا تمامی جواب های آزمایش و نسخه های پزشکان به زبان انگلیسی بوده و برای درک درست این مطالب باید به این زبان تسلط پیدا کرد.

برای این که بتوانید به بهترین شکل ممکن این مشکل را حل کنید، می توانید با یادگیری اندک زبان انگلیسی به این هدف دست پیدا کنید. تنها کافی است تا لغات پرکاربرد زبان انگلیسی را شناخته و معنای آن را متوجه شوید.

شما می توانید با یادگیری واژگان تخصصی پزشکی انگلیسی به بهترین شکل ممکن از مطالب علمی در حوزه پزشکی به این زبان استفاده کرده و همین طور متوجه رخداد های پزشکی که در اطراف شما در حال رویدادن است، شوید.

از کتاب های آموزش لغات انگلیسی استفاده کنید

یکی از معتبرترین و مفیدترین کتاب ها برای گسترش لغت زبان انگلیسی کتاب oxford word skills می باشد که سال هاست مورد توجه اساتید زبان و زبان آموزان قرار گرفته است و در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین کتاب ها در این زمینه به شمار می آید، از ویژگی های این کتاب می توان به دسته بندی لغات آن اشاره کرد، این کتاب با موضوعات متفاوت و کاربردی به شما زبان می آموزد و علاوه بر این شما را به چالش می کشد تا بتوانید لغات جدید را در غالب عبارت و یا جمله راحت تر بیاموزید .

دومین کتاب معتبری که در مورد گسترش لغت در زبان انگلیسی بسیار مورد توجه قرار گرفته است می توان به کتاب vocabulary in use اشاره کرد، این کتاب نیز همانند کتاب word skills لغات را بر اساس موضوع دسته بندی کرده و به زبان آموز آموزش می دهد، این کتاب نیز تمرینات بسیاری را در خود جای داده است که سبب درگیری هر چه بیشتر زبان آموز با زبان انگلیسی می شود، همچنین پاسخ تمرینات این کتاب در آخر آن آمده است که می تواند به افرادی که به صورت خود آموز، زبان را فرا می گیرند کمک کند، این کتاب شامل 100 درس دو صفحه ای می باشد که در 4 سطح elementary، pre-elementray، upper-elementray و advanced در 4 جلد ارائه شده است که می تواند در زبان آموزی از مبتدی تا پیشرفته در کنار شما باشد و شما را در یادگیری لغت بیشتر کمک کند.

 

سخن آخر

با توجه به پیشرفت روزانه تکنولوژی برای اینکه از علم روز عقب نباشید و بتوانید فرزند خود را برای ورود به دنیای اینترنت آماده کنید، ابتدا باید خودتان تسلط کافی روی آن داشته باشید. پس در هر سنی و در هر کجا که هستید، همین الان یادگیری زبان انگلیسی را شروع کنید.

 

 

 

  • نسترن نیکنامی
  • ۰
  • ۰

آزمون آیلتس یکی از شناخته شده ترین و معتبرترین آزمون های تعیین سطح زبان انگلیسی بوده که به صورت بین المللی برگزار می شود . بعضی از داوطلبان جهت آمادگی آزمون IELTS شرکت در کلاس های ielts در کرج یا شهر خود را انتخاب می نمایند ، با این حال تاکنون منابع آزمون آیلتس زیادی به شکل کتاب و صوت آموزشی منتشر شده است و داوطلبان می توانند با تهیه آنها به صورت خودخوان ( self study ) ، مهارت های زبان انگلیسی خود را تقویت کنند .

نمرات آزمون آیلتس با عنوان بند ( band ) شناخته می شود که بند 9 عالی و بند 3 به پایین ضعیف محسوب می شود . شرکت کنندگان آزمون آیلتس برای به دست آوردن بند خوب و عالی می بایست منابع مناسب از موسسات معتبر را مطالعه و تمرین نمایند تا بر نکات آزمون IELTS تسلط کافی پیدا کنند . در ادامه این مطلب منابع آزمون آیلتس 2021 که شامل مجموعه کتاب های آمادگی این آزمون بوده را معرفی کرده و برای مطالعه آزاد آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال نیز منابعی را  پیشنهاد می دهیم .


منابع آزمون آیلتس جنرال و آکادمیک 99


آمادگی برای آزمون آیلتس 2021 با مطالعه بهترین کتاب هایی که به عنوان منابع این آزمون چاپ شده اند ، آسان تر می شود . تعداد منابع آزمون آیلتس موجود در بازار زیاد بوده و اغلب داوطلبان را در انتخاب منبع مناسب دچار سردرگمی می نماید ، به این دلیل در ادامه بهترین کتاب های منبع آزمون IELTS را برای داوطلبان آزمون جنرال و آکادمیک معرفی کرده ایم .

 

 The official Cambridge guide to IELTS

 

یکی از اولین منابعی که کارشناسان آموزش زبان انگلیسی به داوطلبان آزمون آیلتس برای مطالعه خودخوان معرفی می کنند کتاب راهنمای آیلتس کمبریج است . این کتاب توسط دانشگاه کمبریج و با همکاری طراحان سوالات IELTS تهیه شده که اطلاعات کاملی را برای دستیابی به نمره آیلتس یا بند مورد نظر داوطلبان را در اختیار آنان قرار می دهد . این منبع آزمون آیلتس ، 8 دوره آزمون تمرینی و پاسخ تشریحی آن را شامل می شود و برای هر دو دسته داوطلبان آزمون آیلتس جنرال و آکادمیک مناسب است .

 

 Barron’s IELTS Superpack

 

بسته آموزشی آیلتس بارون ( بارونز ) ، تمام منابع آزمون آیلتس انتشارات Barron را به صورت یک جا در اختیار داوطلبان قرار می دهد . این بسته آموزشی شامل کتاب های درسی آیلتس ، سی دی صوت آموزشی و نمونه سوالات IELTS بوده و علاوه بر این ها راهبردهای موفقیت در این آزمون را در قالب متن و صوت آموزشی ارائه قرار می دهد .

 

 MINDSET for IELTS

 

MINDSET یکی دیگر از مجموعه کتاب های آمادگی آزمون آیلتس دانشگاه کمبریج بوده و 4 سطح را شامل می شود . این منبع دروس موضوعی را بر اساس سطح زبان انگلیسی خوانندگان مرتب کرده که می تواند برای داوطلبان از هر سطحی مفید باشد . این کتاب ها شامل راهبردهای یادگیری زبان ، تمرین مهارت ها و سوالات آزمون IELTS بوده و بخشی از آموزش های آن به صورت آنلاین ارائه می شود . مجموعه کتاب مایندست مخصوص شرکت کنندگان آیلتس آکادمیک طراحی شده است .

 

 Collins for IELTS

 

مجموعه کتاب های کالینز یکی از منابع آزمون آیلتس بوده که هر یک از مهارت های چهارگانه زبان انگلیسی یعنی Reading ، Writing ، Speaking ، Listening را به طور جداگانه تحت پوشش قرار می دهد . علاوه بر این موارد کتاب هایی را در زمینه نمونه سوالات امتحان آیلتس ، لغات و گرامر منتشر کرده و نیازهای داوطلبان آزمون جنرال را کاملا برطرف می نماید . از جمله این منابع آیلتس می توان به کتاب های زیر اشاره کرد :

 Collins IELTS Vocabulary

 Collins IELTS Grammar

 Collins IELTS Reading

 Collins IELTS Writing

 Collins IELTS Listening

 Collins – Speaking for IELTS

 Collins Practice Test for IELTS

 

 Cambridge IELTS 15 Academic Student’s Book with Answers

 

در آخرین ویرایش مجموعه کتاب های آیلتس آکادمیک ، دانشگاه کمبریج نمونه سوالات استاندارد آزمون آیلتس آکادمیک را که کاملا منطبق با آزمون های واقعی بوده ، منتشر نموده است . این کتاب ها شامل 4 مجموعه سوال برای داوطلبان آیلتس آکادمیک بوده و علاوه بر آن تمام قسمت های آزمون و شیوه نمره دهی آن را شرح می دهد . فایل های صوتی کمک آموزشی نیز به همراه کتاب عرضه می شود .
منابع اینترنتی آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال 99
بخش های Speaking و Listening آزمون آیلتس جنرال و آکادمیک یکسان بوده و  تفاوت این دو آزمون در سوالات بخش های Reading و Writing می باشد . در آیلتس آکادمیک موضوعات تخصصی تر برای سوالات این دو بخش در نظر گرفته می شود ، از این رو داوطلبان می بایست بسته به انتخاب آیلتس جنرال یا آکادمیک ، زمان خود را به مطالعه متن های انگلیسی عمومی یا تخصصی اختصاص دهند که سایت های معرفی شده در ادامه این مطلب را به عنوان منابع مطالعه آزاد داوطلبان آزمون آیلتس پیشنهاد می دهیم :

 

 learnenglish.britishcouncil.org/en/business-magazine : این سایت متون انگلیسی و تمرینات مرتبط را به طور رایگان با موضوع تجارت و بازار کار در اختیار علاقمندان قرار می دهد .

​ bbc.co.uk/news/world : در این سایت می توانید تازه ترین اخبار جهان را پیگیری نمایید که مراجعه به آن به داوطلبان آیلتس آکادمیک توصیه می شود .

​ newscientist.com : سایتی جامع درباره دنیای تکنولوژی ، سلامت ، علوم مختلف و محیط زیست بوده که مطالعه مطالب آن می تواند دانش و مهارت درک مطلب داوطلبان آیلتس را افزایش دهد .

nationalgeographic.com : این سایت موضوعات محیط زیست ، طبیعت و فرهنگ نقاط مختلف جهان را تحت پوشش قرار می دهد .
مشاوره منابع آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال ۲۰۲۱
همان طور که گفته شد منابع آیلتس فراوانی در بازار موجود است و داوطلبان می بایست با توجه به نمره هدف خود و میزان زمانی تا فرا رسیدن زمان برگزاری آزمون IELTS در اختیار دارند یک یا چند مورد از منابع یاد شده را انتخاب نمایند .

پس از بررسی منابع آیلتس معرفی شده در این مطلب ، در صورت داشتن سوال در این زمینه می توانید با مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تماس گرفته و از راهنمایی ها و تجربیات مشاوران این مرکز استفاده نمایید . مشاوران هیوا می کوشند با ارائه مشاوره های مفید در زمینه آزمون های زبان خارجی از جمله آیلتس ، به داوطلبان در رسیدن به نتایج دلخواه خود در زمان اعلام نتایج این آزمون یاری رسانند .

 

منبع: هیواگروپ

  • نسترن نیکنامی
  • ۰
  • ۰

سئو سایت فروشگاهی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.زیرا اگر سایت شما سرعت بالایی داشته باشد و بهترین طراحی را داشته باشد، اما در مقابل چشمان کاربران نباشد و در نتایج جستجو دیده نشود، تاثیری در فروش شما نخواهد داشت. مثلا فروش تم تولد دخترانه را در نظر بگیرید. فروشگاه های آنلاین زیادی وجود دارند که تم تولد می فروشند، این که شما در صقحه اول باشید و یاخیر و حتی در سه لینک اول باشید و یا خیر، روی تعداد کلیک ها و فروش شما تاثیر بسیار زیادی دارد.

بنابراین هنگام سئو ساایت فروشگاهی توجه ویژه ای به تمام نکات داشته باشید.

نکات مهم درباره سئو سایت فروشگاهی

1- اول از همه به دستزسی آسان و سریع به تمام قسمت های سایت توجه کنید. اگر محصولات شما براحتی توسط کاربر پیدا نشوند و یا فرآیند خرید سخت باشد، شما مشتریان خود را از دست خواهید داد.

2- نکته مهم دیگر سرعت سایت است. اگر سایت شما کند باشد، امکان اینکه کاربر سایت شما را ترک کند زیاد است. مگر اینکه سایر رقبای شما نیز سایت کندی داشته باشند.

3- موضوع بعدی توجه به تکنیک های onpage seo است. سایت شما نباید خطای فنی داشته باشد.

4- توجه به هدینگ ها باعث موفقیت بیشتر سایت شما خواهد شد. هر چند محتوای یونیک برای سایت های فروشگاهی خیلی اهمیت ندارد، اما نوشتن محتوای بهتر قطعا به نفع شما خواهد بود.

5- محصولات خود را در شبکه های اجتماعی نیز تبلیغ کنید تا هم ترافیک سایت خود را افزایش دهید و هم کاربران برند شما را بشناسند.

 

در نهایت چیزی که هنوز بیشترین قدرت را به سایت شما می دهد، لینک های خارجی است. با کمک گرفتن از یک متخصص سئو و لینک سازی سئو سایت شما بهبود پیدا کرده و فروشتان افزایش خواهد یافت.

  • نسترن نیکنامی
  • ۰
  • ۰

یکی از راه کارهای مهم برای بهبود سئو سایت ، افزایش سرعت سایت وردپرس است.همانطور که می دانید هم گوگل سرعت سایت را به عنوان یکی از عوامل موثر در سئو معرفی کرده و هم با توجه به حوصله کم کاربران، اگر سایت شما سرعت کافی نداشته باشد، کاربران آن را ترک کرده و ممکن است دیگر هرگز به سایت شما بر نگردند. بنابراین اگر تا کنون به این موضوع توجه نگرده اید، همین الان دست به کار شوید و سرعت سایت خود را بهبود ببخشید.

ما در ادامه به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توان تنها با چند کلیک و بدون نیاز به کدنویسی به افزایش سرعت سایت پرداخت.

1. نصب یک افزونه مدیریت کش در وردپرس


صفحات وردپرسی به صورت دینامیک هستند. این مسئله بدین معنیست که این صفحات در هر بازدید پردازش شده و با توجه به اطلاعات درخواستی و کنار هم قرار دادن اجزا، ایجاد می گردند. این فرایند در مواقعی که کاربران زیادی در لحظه وارد سایت می شوند نیاز به پردازش بیشتری دارد و ممکن است موجب کند شدن سایت گردد.

اینجاست که ما به کاربران پیشنهاد می کنیم که یک افزونه مدیریت کش را در وردپرس نصب کنند. کش فایل های اصلی در مرورگر کاربران می تواند سرعت بارگذاری را دو الی پنج برابر کند. با ایجاد این سیستم، به جای پردازش کامل یک صفحه در هر بازدید، افزونه مدیریت کش شما نسخه ذخیره شده ای را که از قبل پردازش و ایجاد شده است را نمایش می دهد. سپس این نسخه را به هر کاربر دیگری نیز ارائه می کند.

نصب افزونه مدیریت کش در وردپرس
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، هنگامی که کاربری از یک سایت وردپرسی ساخته شده با PHP بازدید می کند، سرور سایت اطلاعات مورد نیاز را از دیتابیس MySQL و فایل های PHP درخواست می کند. سپس این اطلاعات پس از پردازش، با زبان HTML در اختیار کاربر قرار می گیرد. این فرایند نسبتا طولانی است، اما با استفاده از یک افزونه مدیریت کش می توان به کوتاه کردن آن پرداخت.

افزونه های مدیریت کش فراوانی در مخزن وردپرس وجود دارند، اما ما افزونه WP Super Cache را به شما پیشنهاد می کنیم. پیاده سازی این افزونه کار ساده ایست و می توانید به راحتی نسبت به نصب و پیاده سازی آن اقدام کنید.

 

2. سئو تصاویر و بهبود سرعت سایت

تصاویر موجب زنده تر بودن محتوای سایت شده و کاربران را به تعامل بیشتر با آن ترغیب می کند. تحقیقات نشان می دهند که وجود تصاویر موجب افزایش 80 درصدی در میزان خواندن مطالب می گردد.

اما وجود تصاویر بهینه نشده به جای کمک کردن به محتوا، موجب آسیب زدن به آن می گردند. در حقیقیت تصاویر بهینه نشده یکی از مشکلات شایع و تاثیرگذار روی سرعت در اغلب سایت هاییست که توسط تازه کارها ساخته شده اند.

قبل از آپلود عکس از روی تلفن یا دوربین خود بر روی هاست، بهتر است که با استفاده از یک نرم افزار ویرایش عکس به بهینه سازی آن برای وب بپردازید. این عکس ها در فرمت اصلی خود ممکن است دارای حجم زیادی باشند. اما بسته به فرمت انتخابی و میزان فشرده سازی می توان حجم آن ها را به 20 درصد نیز کاهش داد.

در اغلب سایت ها از دو فرمت PNG و JPG برای عکس ها استفاده می شود. اما تفاوت بین این دو فرمت رایج چیست؟

فرمت PNG، اغلب به صورت غیر فشرده است. وقتی دست به فشرده سازی یک عکس می زنید، مقداری از اطلاعات عکس از بین می رود. بنابریان یک عکس فشرده نشده، دارای جزییات و حجم بیشتری است. جنبه منفی استفاده از عکس فشرده نشده، حجم بالاتر و کاهش سرعت بارگذاری صفحات سایت است.

فرمت JPEG، نسخه فشرده شده عکس هاست که کیفیت آن کمی پایین تر اما حجم آن بسیار کمتر و بهینه تر است.

اما چگونه به انتخاب از بین این دو فرمت بپردازیم؟

اگر عکس ما داری رنگ های مختلفی بود، از فرمت JPEG استفاده می کنیم.
اگر عکس ما از نظر تنوع رنگ بسیار ساده یا از نوع transparent بود، از فرمت PNG استفاده می کنیم.
اغلب عکس های ما از نوع JPEG هستند. در تصویر زیر به مقایسه حجم عکس ها متناسب با ابزار فشرده سازی آنها پرداخته ایم.

مقایسه فرمت های تصویری در بهینه سازی
همان طور که از جدول بالا نیز قابل استنباط است، فرمت تصاویر می توانند نقش پر رنگی در کارایی سایت داشته باشند.

 

3. فعال کردن lazyload

یکی از کارهایی که می توان با تصاویر سایت انجام داد، ایجاد قابلیت Lazy Load در آنهاست. این قابلیت بدین معناست که تصاویر پایینی یک مطلب با اسکرول کردن کاربر به نمایش دراید. با این کار بسیاری از تصاویر سایت در هنگام درخواست اولیه کاربر بارگذاری نشده و این مسئله موجب ارتقا سرعت بارگذاری می شود.

یکی از بهترین افزونه های انجام این کار، BJ Lazy Load بوده که استفاده از آن نیز بسیار آسان می باشد.
البته با نصب افزونه هایی مثل یوست هم می توانید این گزینه را فعال کنید

بهترین راهکارهای عملی در بهینه سازی سرعت وردپرس
بعد از نصب یک افزونه مدیریت کش و بهینه سازی تصاویر سایت متوجه افزایش سرعت بارگذاری سایت خواهید شد. اما اگر می خواهید بهترین عملکرد سایت را به دست بیاوریم، نیاز است که اقدامات دیگری نیز انجام شود که در ادامه به آن ها می پردازیم.

این تکنیک ها خیلی فنی نیستند، بنابرین نیاز به دانستن هیچ کدی برای انجام آنها نخواهد بود. با اجرای این دستورات، مشکلات احتمالی را که احیانا موجب کند شدن سایت می گردند را رفع می کنیم.

4. به روز نگه داشتن سایت وردپرسی

سیستم مدیریت محتوای وردپرس با توجه به اپن سورس بودن خود به شکل منظمی به روز رسانی می گردد. هر به روز رسانی ویژگی های جدیدی را به آن افزوده و مشکلات امنیتی و باگ های نسخه قبلی را تا حدی رفع می کند. همچنین پوسته ها ها و افزونه های نصب شده توسط شما نیز احتمالا هرچند وقت یک بار به روز رسانی می گردند.

به عنوان صاحب سایت، مسئولیت به روز رسانی وردپرس، پوسته ها و افزونه ها با شماست. عدم انجام به روز رسانی ها ممکن است موجب کند شدن سایت و قرار دادن آن در معرض مشکلات امنیتی شود.

 

5. تقسیم کامنت ها برای نمایش در چند صفحه

 

وجود کامنت های زیاد در یک سایت نشانگر بالا بودن درصد مشارکت کاربران در سایت است. اما اثر منفی آن اینست که موجب کند شدن بارگذاری آن می گردد.

وردپرس برای حل این مشکل دارای تنظیمات داخلی است. برای تنظیم صحیح این قسمت به مسیر Settings » Discussion رفته و گزینه "Break comments into pages" را انتخاب کنید.

6.نقش نوشتن خلاصه مطلب در سرعت سایت

وردپرس به صورت پیشفرض تمام محتوای یک مطلب را در صفحه اصلی و بایگانی ها نمایش می دهد. این مسئله موجب کند شدن بارگذاری صفحاتی مانند صفحه اصلی، دسته بندی ها، برچسب ها و دیگر صفحات بایگانی می گردد.

دیگر اشکال نمایش کامل مطلب در این صفحات اینست که کاربران دیگر علاقه ای به بازدید از صفحه مطالب را نداشته و این موضوع بر روی تعداد صفحات بازدید شده کاربران و زمان حضور آنها در سایت، اثر منفی می گذارد.

به منظور افزایش سرعت بارگذاری صفحات اصلی و بایگانی ها بهتر است خلاصه مطالب را در زیر عنوان هر مطلب قرار دهید. برای انجام این کار به مسیر Settings » Reading رفته و به جای گزینه "Full Text" گزینه "Summary" را انتخاب کنید.

استفاده از cdn برای بهبود سرعت سایت وردپرس
7. استفاده از شبکه های توزیع محتوا (CDN) برای بهبود سرعت سایت


مکان جغرافیایی کاربر و فاصله او از مکان فیزیکی هاست ما می تواند بر روی سرعت سایت تاثیر گذار باشد. به عنوان مثال فرض کنید که مکان سرور سایت شما در ایران است. به طور میانگین می توان گفت که سرعت دسترسی کاربران ایرانی به سایت نسبت به کاربری که در اروپا یا آمریکا قرار دارد سریع تر خواهد بود.

استفاده از یک CDN یا شبکه توزیع محتوا می تواند به افزایش سرعت سایت برای کاربران واقع در مکان های جغرافیایی مختلف، کمک زیادی کند.

یک CDN شبکه ای از سرورها در مکان های مختلف جهان است. هر سرور قابلیت ذخیره سازی فایل های استاتیک سایت را دارد. منظور از فایل های استاتیک فایل های ثابتی هستند که تغییر نمی کنند. از جمله این فایل ها در سایت می توان به تصاویر سایت، CSS ها و فایل های جاوا اسکریپت اشاره کرد.

وقتی سایت شما از یک CDN بهره می برد، فایل های استایک سایت از سروری بارگذاری خواهد شد که به کاربر نزدیکتر باشد. همچنین سرور هاست شما نیز به خاطر اینکه بسیاری از فعالیت ها از دوش آن برداشته می شود، سریعتر به کاربر پاسخ خواهد داد.

 

8. استفاده از پوسته های بهینه شده

در هنگام انتخاب یک پوسته برای سایت وردپرسی خود، توجه به بهینه بودن سرعت بارگذاری آن بسیار مهم است. بسیاری از پوسته های زیبا دارای کدنویسی ضعیفی هستند و بارگذاری سایت را کند می کنند.

بهتر است همواره به جای استفاده از پوسته هایی با لایه های پیچیده و انیمیشن های زیاد، از یک پوسته ساده با پلاگین های با کیفیت و مورد نیاز استفاده کنید.


9. ویدئو های خود را در سایت وردپرس مستقیم آپلود نکنید


شما در وردپرس قادرید که ویدئوها را مستقیما در هاست خود آپلود کرده و از طریق HTML5 به پخش آنها در مرورگر کاربران بپردازید. اما هرگز نبایست دست به چنین کاری بزنید!

میزبانی از ویدئو ها، پهنای باند زیادی را میطلبد. همچنین هزینه های زیادی را بر روی دست شما می گذارد. حتی اگر اشتراک میزبانی وب شما از نوع نامحدود نیز باشد، احتمالا با مصرف زیاد پهنای باند جریمه شده و هاست شما سرویس شما با تعلیق رو به رو می سازد.

همچنین میزبانی از ویدئوها موجب افزایش حجم سایت و بالطبع افزایش حجم بک آپ ها می گردد. در نتیجه بازگرداندن سایت وردپرسی شما از بک آپ آن بسیار دشوار و زمانبر خواهد شد.

وردپرس داری قابلیت جاسازی (Embed) ویدئو هاست و از این طریق می توانید بعد از آپلود ویدئوها در سایت های اشتراک ویدئو مثل آپارات، تماشا، نماشا و یوتیوب، تنها کد مربوطه را در داخل پست قرار دهید.

 

10. استفاده از افزونه اسلاید سریع

اسلایدرها از جمله بخش هایی از وبسایت هستند که معمولا سرعت بارگذاری صفحات را کند می کنند. حتی اگر عکس های اسلاید بهینه شده باشد، بازهم کدنویسی ضعیف آن موجب اتلاف وفت کاربران در هنگام بارگذاری می گردد.

در بررسی که توسط ما برای مقایسه پلاگین های اسلایدر وردپرس انجام شد، پلاگین Soliloquy نمره بهتری نسبت به دیگر پلاگین ها کسب کرد. نتیجه کامل این مقایسه در تصویر زیر آمده است.


11.  افزونه گالری سریع تر


اگر شما صاحب یک وب سایت عکس بوده یا نمونه کارهای زیادی را در سایت خود به نمایش گذاشته اید، مطمئنا از یک افزونه گالری عکس برای نمایش تصاویر سایت استفاده می کنید. بهینه بودن سرعت بارگذاری افزونه گالری شما از اهمیت زیادی برخوردار است.

پیشنهاد ما استفاده از افزونه Envira Gallery است که یکی از بهترین افزونه های گالری تصاویر در وردپرس می باشد. این افزونه به شما امکان می دهد تا تصاویر زیبای سایت خود را با حداکثر سرعت به نمایش بگذارید.

همچنین ما به مقایسه سرعت بارگذاری تعدادی از معروف ترین افزونه های مرتبط پرداخته ایم که نتیجه آن را در تصویر زیر می توانید مشاهده کنید.


12. قرار دادن اسکریپت ها در فوتر سایت


اسکریپت ها می توانند قابلیت های جذابی را به سایت بیفزایند اما استفاده از آنها هزینه هایی نیز در بر دارد و یکی از مهمترین هزینه ها کندتر شدن سایت است.

وردپرس به صورت پیشفرض اسکریپت ها را در ابتدای بارگذاری دانلود می کند، در صورتی که این کار ضرورتی ندارد. با تاخیر بارگذاری آنها و انتقالشان به انتهای صفحه میتوان تجربه کاربری بهتری را به بازدیدکنندگان سایت منتقل کرد. این کار با استفاده از افزونه Scripts To Footer قابل انجام است.

تنظیمات صحیح وردپرس برای افزایش حداکثری سرعت آن (بخش پیشرفته)
با استفاده از نکاتی که تاکنون به آنها اشاره کردیم مطمئنا با افزایش سرعت قابل توجهی در بارگذاری سایت مواجه شده اید. اما کاهش هر صدم ثانیه در این فرایند می تواند در دراز مدت اثر بزرگی را ایجاد کند. اگر می خواهید که سرعت سایت خود را به حداکثر خود برسانید، نیاز است که چند تغییر دیگر را نیز اعمال کنید.

راهکارهایی که در ادامه مطرح می شوند، کمی فنی تر بوده و بعضی از آنها نیاز به ویرایش سایت و درک مقدماتی از زبان PHP دارند. بهتر است که قبل از هر تغییر ابتدا از سایت خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

 

14. کاهش  تعداد درخواست های HTTP خارجی

بسیاری از قالب های وردپرس فایل هایی را از دیگر وب سایت ها بارگذاری می کنند. این فایل ها می توانند به صورت اسکریپت، استایل شیت و تصاویر از منابع خارجی مانند گوگل، فیسبوک، آمارگیرها و از این قبیل باشند.

استفاده محدود از این موارد مشکلی را ایجاد نمی کند. بسیاری از این فایل ها نیز به گونه ای بهینه شده اند تا هر چه سریعتر بارگذاری گردند (حتی سریعتر از حالتی که در وبسایت خودتان قرار داشته باشند).

اما اگر افزونه های سایت درخواست های زیادی را برای این فایل ها صادر کنند، این مسئله می تواند بر روی سرعت سایت تاثیر منفی گذارد. شما می توانید از طریق غیر فعال کردن اسکریپت ها و استایل ها یا ادغام آنها با یکدیگر برای کاهش این درخواست ها اقدام کنید.

15. کاهش تعداد فراخوانی از دیتابیس


 کاهش فراخوانی از دیتابیس برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی
این مرحله کمی نیاز به مهارت های فنی  و دانش عمومی نسبت به PHP و فایل های قابل وردپرسی دارد. متاسفانه تعداد قالب های ضعیف در وردپرس کم نیست و بسیاری از آنها استانداردهای وردپرس را نادیده گرفته و در نهایت دیتابیس سایت را مکررا فراخوانی می کنند. این کار موجب فشار زیاد بر روی سرور و کاهش راندمان آن می گردد.

حتی قالب های خوب نیز بعضا دارای کدهایی هستند که صرفا برای گرفتن اطلاعات وبلاگ سایت، دیتابیس را فراخوانی می کنند.

در این مثال هر بار که دستور <?php به کار برده می شود، دیتابیس مورد فراخوانی قرار می گیرد:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="<?php language_attributes(); ?>">
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>
charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

 

شما در این مورد نمی توانید شکایتی از توسعه دهنده قالب داشته باشید، چرا که او راه دیگری برای اطلاع از زبان سایت ندارد. اما اگر شما بخواهید به سفارشی سازی این قالب بپردازید می توانید کد بالا را با کد نمونه زیر جایگزین کنید تا از فراخوانی غیر ضروری دیتابیس جلوگیری شود.

قالب سایت را بررسی کرده و نمونه هایی مثل این مورد را با جایگزین کردن اطلاعات استاتیک تصحیح کنید.

16. بهینه سازی دیتابیس وردپرس


بعد از گذشت زمان در استفاده از یک قالب وردپرسی، ممکن است دیتابیس شما حاوی اطلاعات زیادی باشد که دیگر مورد نیاز واقع نگردد.  برای افزایش بهره وری می توانید به بهینه سازی دیتابیس پرداخته و از شر اطلاعات غیر ضروری خلاص شوید.

این کار می تواند با استفاده از افزونه WP-Sweep plugin انجام شود. این افزونه به شما امکان میدهد تنها با یک کلیک به پاک سازی موارد اضافه مانند پست های پاک شده و تگ های بدون استفاده بپردازید.

17. ایجاد محدودیت در اصلاحیه های پست ها

اصلاحیه پست ها در دیتابیس وردپرس فضایی را اشغال می کنند. بعضی ار کاربران معتقدند که اصلاحیه ها می توانند بر روی قسمت هایی از دیتابیس که توسط افزونه ها مدیریت می شوند تاثیر منفی گذارند. اگر افزونه ها اصلاحیه ها را نادیده نگیرند، ممکن است به واسطه جستجوی بی مورد در آنها، موجب کند شدن سایت گردند.

شما می توانید تعداد اصلاحیه هایی را که برای پست ها و مطالب در وردپرس نگهداری می گردند را محدود کنید. این کار با قرار دادن کد زیر در فایل wp-config.php قابل انجام است:

 

define( 'WP_POST_REVISIONS', 4 );

این کد تعداد اصلاحیه های هر پست را به چهار عدد محدود کرده و موارد قبلی را پاک می کند.

18. جلوگیری از سرقت پهنای باند در وردپرس

اگر شما مشغول به تولید محتوای بسیار با کیفیتی در سایت خود هستید، دیر یا زود افرادی هستند که شروع به سرقت آنها می کنند. یکی از این روش ها اینست که دیگر وب سایت به جای آپلود عکس مطلب شما در سایت خود، آدرس عکس سایت شما را در وب سایت خود قرار می دهند و به عبارتی از پهنای باند شما برای بارگذاری عکس استفاده می کنند. با این کار پهنای باند سایت شما به سرقت رفته، بدون اینکه ترافیکی برای سایت شما ایجاد شده باشد.

با قرار دادن کد زیر در فایل .htaccess سایت خود، از سرقت پهنای باند خود در مورد عکس ها جلوگیری کنید:

#disable hotlinking of images with forbidden or custom image option
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?example.com [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?google.com [NC]
RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif)$ – [NC,F,L]

 

دقت کنید که در کد بالا به جای example.com، دامنه خود را قرار دهید.

بعضی از وب سایت های کپی کننده محتوا، با استفاده از فید یا همان خوراک سایت به سرقت محتوای آنها می پردازند. در این شرایط می بایست فید سایت را غیرفعال کرده یا کاری کنید که پست های جدید سایت اندکی بعد از انتشار، در فید سایت قرار گیرند.

19. فعال کردن فشرده سازی  Gzip

تکنولوژی فشرده سازی Gzip به وب سرور ها این امکان را می دهد که بعضی از منابع سایت را فشرده سازی و سپس به کاربر ارسال کنند.

این سیستم فشرده ساز بر روی سرعت سایت بسیار موثر بوده و می تواند حجم اولیه سایت را بین 30 تا 40 درصد کاهش دهد. برای بسیاری از وبمسترها راحت ترین کار برای پیاده سازی Gzip، نصب افزونه آن است. افزونه W3 Total Cache جدا از سایر ویژگی های فوق العاده ای که دارد، می تواند Gzip را در سایت وردپرسی شما فعال کند.

فعال کردن فشرده سازی Gzip برای افزایش سرعت در وردپرس
دیگر روش های فعال سازی Gzip عبارتند از:

از پشتیانی هاست سایت بخواهید که Gzip را در سایت شما فعال کنند.
می توانید به صورت دستی و از طریق فابل .htaccess، این سیستم فشرده سازی را فعال کنید.

20. ارتقا نسخه PHP

ارتقا وب سایت به جدید ترین نسخه PHP می تواند بسیار خسته کننده باشد، اما ارزش زیادی خواهد داشت. اسکریپت ها در نسخه های جدیدتر PHP میتواند تا 30 درصد سریعتر اجرا شوند و این مسئله بر روی سرعت سایت های بزرگ تاثیر زیادی خواهد گذاشت. مقاله های زیادی در چند وقت اخیر منتشر شده که نشان دهنده افزایش سرعت اجرای اسکریپت ها در نسخه PHP 7.1 است.

21- حذف نقشه گوگل از فوتر

یکی از روش های موثر برای بهبود سرعت سایت حذف نقشه  گوگل از فوتر سایت است. بجای آن از عکس استفاده کنید و آدرس محل در نقشه را به عنوان آدرس عکس قرار دهید.

  • نسترن نیکنامی
  • ۰
  • ۰


اگر تا کنون تنها در حوزه سئو سایت های فارسی کار کرده اید ، باید بدانید فعالیت هاس سئو روی سایتهای انگلیسی زبان کمی متفاوت از وب فارسی است.زیرا که اگر شما سایت انگلیسی داشته باشید ولی یک سری قوانین را رعایت نکنین و گوگل از صحت سایت شما مطلع نشود قطعا باعث جریمه شدن و پنالتی شدن سایت خود می شوید، این را هم در نظر داشته باشید که گوگل در کار با محتوای انگلیسی قدرتمند تر است و بخش سئو محتوا از اهمیت ویژه ای برخوردار است. پس با ما همراه باشید تا به شما قوانین و شرایطی که در سئوی یک سایت خارجی باید رعایت کنید را به شما بگوییم تا در هر جایی بتوانید سایت خود را به رتبه ی دلخواه خود برسانید.

 

انتخاب دامنه برای سایت انگلیسی زبان


یکی از مهم ترین مواردی که برای موفقیت در سئو سایت انگلیسی میباست به آن دقت نمایید انتخاب دامنه و url میباشد، ولی انتخاب دامنه و url از چه لحاظی قابل اهمیت است؟ این مسئله از آنجا مهم است که شما اگر سایت انگلیسی داشته باشید نمی توانید به عنوان مثال در دامنه از کلمات فارسی استفاده نمایید یا به عنوان مثال به صورت فینگلیش در دامنه بنویسید قطعا از استاندارد گوگل خارج می شود و سایت شما را به عنوان سایت انگلیسی رسمی نمی شناسد کما اینکه کاربران انگلیسی زبان نمی توانند آنرا بخوانند و به سایت اعتماد نخواهند نمود. یا اگر شما در انتخاب دامنه از دامنه های غیر اصولی استفاده کنید مثلا اگر از (.ir) استفاده کنید گوگل می داند این دامنه برای ایران است و یا اگر از (.in) استفاده کنید که برای هند است مورد تایید قرار نمی گیرید(امتیاز دامین را نخواهید گرفت) ولی اگر از دامنه هایی مثل (.com،.uk،.usو…) اگر از این دامنه ها استفاده شود چون برای یک کشور انگلیسی زبان است و .com که کاملا جهانی است و می تواند تمام سایت ها را در بر بگیرد قطعا مورد تایید گوگل خواهد بود.


نکات سئو سایت انگلیسی


سئو سایت انگلیسی در بر گیرنده ی نکات زیر است

به جز زبان انگلیسی هیچ زبان دیگری نباید در سایت مورد استفاده قرار بگیرد که این موضوع را باید افرادی که مسئولیت تولید محتوا را بر عهده دارند باید رعایت کنند.
کسانی که مسئولیت کار های مختلف سایت را بر عهده دارند باید با ip انگلیس وارد شوند.
کامنت هایی که در صفحه قرار می گیرد حتما باید به زبان انگلیسی باشد.
کلمات کلیدی باید ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد.
انکرتکست هایی(انکرتکست چیست؟) که در صفحه قرار می گیرد باید به زبان انگلیسی باشد.
faq ها و پشت نویسی عکس ها (alt تصاویر) باید زبان انگلیسی باشد.
کلا از هر لحاظی مانند توضیحات متا تگ و تگ ها و.. باید ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد.
تمام لینک ها و بک لینک هایی که در سایت قرار می گیرد باید به زبان انگلیسی باشد.(آموزش لینک سازی)
سرور ها و هاست سایت باید برای سرور های انگلیس یا آمریکا باشد.
whois سایت میبایست به آدرسی به کشور هدف داده باشد ، یعنی اگر هدف ما در سئو کشور انگلیس میباشد، آدرس ثبت شده ی سایت نیز میبایست در یکی از شهرهای انگلستان باشد.


نقش سرعت سایت در سئو سایت انگلیسی


اگر سایت شما به دو زبان باشد قطعا می تواند در سرعت سایت شما تاثیر بگذارد، ولی اگر تک زبانه باشد موضوع دیگری که می تواند در سرعت سایت انگلیسی تاثیر بگذارد سرور ها و هاست آن است، هرچه سرور های هاست شما با شما نزدیک تر باشد قطعا در سرعت سایت شما تاثیر گذار است. اگر شما سایت انگلیسی دارید و خودتون در کشور های خارجی هستید قطعا اگر سرور های شما در انگلیس باشد از نظر سرعت سایت خیال شما راحت است، و یکی از مهم ترین ملاک ها در سئو سایت سرعت آن است که اگر سایت شما از سرعتی بالا برخوردار باشد یکی از مهم ترین ملاک های گوگل را رعایت کردین.
زبان تمام سایت باید انگلیسی باشد
هر سایت از قسمت های مختلفی تشکیل می شود مانند(منو ها ، فوتر ، هدر ، ابزارک های ، لینک های مهم ، نظرات و…) باید در هر صفحه از سایت انگلیسی شما تمام این موارد باید ترجمه شود به زبان انگلیسی و حتی یک قسمت از سایت شما هم نباید به زبان دیگری باشد. در بعضی از سایت ها با تغییر زبان ممکن است در ux تاثیر بگذار.(ux چیست؟) ولی اگر از اول سایت شما انگلیسی طراحی شود قطعا می توانید ux خوبی از تجربه کاربران در سایت شما بگیرید که این موضوع می تواند کمک زیادی کند در سئوی سایت شما.


لینک های خارجی در سئو سایت انگلیسی زبان


اگر شما سایتی انگلیسی دارید ولی خودتان به عنوان مثال در ایران هستید، قطعا برای شما کار خیلی سختی است که سئوی سایت خارجی خود را انجام دهید و حتی ممکن است برای شما غیر ممکن باشد این موضوع. ولی اگر شما در خارج از ایران مانند انگلیس روابطی داشته باشید قطعا خیلی ساده تر می توانید تمام کار های سایت خود را انجام دهید چون قطعا کسی که در خارج ایران کارهای سایت شما را انجام دهد سای کاملا طبیعی می شود از نظر گوگل، در نتیجه بهینه شدن رتبه سایت شما آسان تر می شود.


Hreflang استفاده از تگ


تگ hreflang در کدهای سایت قرار می گیرد و در آن شما زبان سایت خود را در انتخاب می کنید به عبارتی این تگ برای انتخاب زبان سایت است. یعنی به نحوی شما به گوگل زبان سایت خود را به وسیله این تگ می گویید. مثلا به عنوان مثال شما می توانید برای کاربرانی که زبان سایتشان با سایت شما یکی نیست می توانید از تگ ها با زبان های مختلف استفاده کنید ولی این موضوع دو حالت ممکن است اتفاق بیفتد:

اگر سایت شما کوچک باشد و چند زبان در لیست خود قرار دهید، نه تنها نمی تواند موجب کمک به سایت شما بکند بلکه گوگل در بررسی سایت شما نمی داند شما را در چه کشوری رتبه سایتتان را بالا بیاورد در نتیجه سایت شما را پنالتی می کند و پایین می آورد.
ولی اگر سایت بزرگی داشته  باشید و از چند زبان استفاده کنید قطعا باعث می شود که شما را در چند منطقه و کشور رتبه سایت شما را بالا بیاورد که این موضوع یک آثار مثبت می تواند بگذارد ولی در کل تاثیر خیلی زیادی ندارد.
به مثال های زیر توجه کنید:

<link rel=”alternate” href=”http://example.com/en-au” hreflang=”en-au” />

<link rel=”alternate” href=”http://example.com/en-gb” hreflang=”en-gb” />

 

منبع: سئوایران

  • نسترن نیکنامی
  • ۰
  • ۰

اوایل شروع فعالیت موتورهای جستجو به راحتی و حتی با به کارگیری روش‌های غیر اخلاقی، قرار گرفتن در صفحه اول گوگل تضمین شده بود. اما امروزه الگوریتم‌های موتورهای جستجو هوشمند تر و پیچیده‌تر شده‌اند و برای سئو سایت خود و کسب رتبه در نتایج جستجو لازم است بر اساس قوانین آنها بازی کنید، سایت خود را بهینه کنید و محتوای ارزشمند بنویسید تا موفق شوید. دیگر روش هایی مثل تکرار کلمه کلیدی و یا استفاده از لینک فارم به شما کمک نخواهد کرد.

عوامل بسیاری در سئو سایت تاثیرگذارند. از تعیین استراتژی محتوایی و نحوه تولید محتوا تا روش‌های مختلف لینک‌سازی و حتی حصول اطمینان از ساختار مناسب سایت، همگی در جایگاه سایت در صفحه اول گوگل تاثیر بسزایی دارند.

امروزه اکثر افراد از موتورهای جستجو برای پیدا کردن محصولات و اطلاعات مورد نیازشان استفاده می‌کنند و همین مسئله دلیل اهمیت آموزش سئو و قرارگیری سایت در صفحه اول گوگل است. مخصوصاً وقتی بدانید 90% افراد بر روی لینک‌هایی که در صفحه اول ظاهر می‌شوند کلیک می‌کنند که 58.4 درصد از این کلیک‌ها بر روی سه نتیجه طبیعی صفحه اول گوگل انجام می‌شود. همچنین جایگاه اول  36.4 درصد از بازدیدکندگان را به خود جذب می‌کنند.

نکته مهم دیگر این است که جستجوکنندگان خیلی دوست دارند روی لینک‌های طبیعی کلیک کنند. 72.3 درصد کاربران گوگل روی لینک‌های طبیعی نتایج جستجو کلیک و تنها 27.3 درصد کاربران روی لینک‌های گوگل ادز کلیک می‌کنند. این، یکی دیگر از دلایلی است که شرکت‌ها تاثیر سئو را دانسته و حاضر هستند برای آن زمان و هزینه صرف کنند.

لینک طبیعی یعنی وب سایت یا کسب و کارها از سرویس تبلیغات گوگل برای نمایش لینک خود در صفحه اول گوگل استفاده نکرده‌اند و بدون پرداخت هزینه به سرویس تبلیغاتی گوگل ( Google Ads)، در صفحه نتایج موتور جستجو قرار گیرد.

 

چرا  سئو سایت خود را برون سپاری کنیم؟

سئو فرآیند ساده‌ای نیست که به راحتی پیاده‌سازی شود و نیازمند دانش زیاد، علم پیش‌زمینه‌ای و زمان است و حتما نیاز به متخصص دارد. زمان، بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری اولیه برای بهینه‌سازی سایت است.

همچنین موتور‌های جستجو با تغییر مداوم الگوریتم‌های رتبه‌بندی خود غیر قابل پیش‌بینی هستند؛ الگوریتم رتبه‌بندی گوگل دارای بیش از 200 معیار جهت رتبه‌بندی یک سایت است.

در یک تحقیق صورت گرفته بر اساس 77 معیاری که از منابع مختلف و موتورهای جستجو صورت گرفته، استراتژهای بهینه‌سازی و توسعه وب سایت بر اساس سئو به صورت زیر معرفی شده:

  • بهبود ساختار سایت
  • استراتژی کلمات کلیدی
  • استراتژی URL
  • بهینه‌سازی کد
  • پردازش کردن متن
  • بهینه‌سازی لینک‌های ورودی
  • استراتژی نام دامنه و هاست

وظیفه مهندسین سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در این زمینه و شناسایی مهم‌ترین معیارها برای موفقیت سئو سایت است.

اما ماجرای آموزش سئو و بهینه‌سازی سایت به اینجا ختم نمی‌شود!
آنچه که تا الان در مورد آموزش سئو گفته شد تعریفی است که از پیدایش سئو تا چندی پیش شکل گرفته است.

عبارت SEO ( Search Engine Optimization ) به معنی بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو امروزه به مفهوم Search Experience Optimization  به معنی بهینه‌سازی تجربه کاربری از جستجو، تغییر یافته. یعنی از این به بعد در سئو سایت باید برای رضایتِ کاربر از نتیجه یافت‌شده نیز اهمیت ویژه‌ای قایل شویم.

توجه بیشتر گوگل به حس کاربر از جستجو، باعث شد تا فاکتورهای تجربه کاربری (UX)، به طور رسمی وارد سئو شود و در حال حاضر UXسایت شما برای سئو ضروری است.

 

حس کاربر از جستجو نیز در سئو سایت موثر است

الگوریتم‌های جدید گوگل رفتار کاربران هنگام جستجو را آنالیز کرده و متناسب با همان، رتبه‌بندی نتایج را بهینه می‌کنند. و به همین دلیل کلمات جستجو شده توسط کاربران در موتورهای جستجو برای گوگل اهمیت بالایی دارند. در همین راستا الگوریتم رنک برین که به نحوی پایه و اساس ux در سئو است توسط گوگل عرضه شد.

گوگل در اکتبر ۲۰۱۶ اعلام کرد که RankBrain بعنوان سومین فاکتور تاثیرگذار بر رتبه‌بندی نتایج گوگل شناخته شده و نقش بسزایی در خروجی نتایج جستجو در گوگل بازی می‌کند. با بهبود این الگوریتم نقش آن از سال ۲۰۱۸ پررنگ‌تر شد.

بر طبق الگوریتم RankBrain ، اگر یک سایت در رتبه پایینی از نتایج گوگل باشد ولی کاربران زیادی بر روی آن کلیک کنند گوگل امتیاز مثبت برای آن صفحه در نظر می‌گیرد و با تکرار اننتخاب توسط کاربران، جایگاه این سایت را بهبود خواهد داد.

همچنین طبق این الگوریتم زمان حضور کاربران در یک سایت تا جستجوی دوباره در گوگل اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت. از زمانیکه کاربر وارد سایت شما می‌شود تا زمانیکه مجدد به صفحه جستجوی گوگل بازگشته و همان عبارت یا عبارتی مشابه با آن را در گوگل جستجو می‌کندDwell Time   نامیده می‌شود. اگر این زمان کوتاه باشد ممکن است جایگاه این صفحه دستخوش تغییرات شود.

مطالعات نشان داده زمان حضور کاربر برای صفحات ارزشمند به طور متوسط ۳ دقیقه و ۱۰ ثانیه است. یعنی زمانیکه کاربر یک نتیجه ارزشمند را در گوگل پیدا می‌کند حداقل تا ۳ دقیقه بعد نیاز به جستجوی عبارت دیگری مرتبط با آن موضوع نخواهد داشت.

بنابراین دو فاکتور مهم در الگوریتم Rankbrain : 1- چند درصد از کاربران هنگام جستجو در گوگل لینک سایت شما را انتخاب می‌کنند (CTR) و 2- کاربران چه مدت در صفحه شما حضور دارند (Dwell Time) .

به تدریج و با تکرار این اتفاق جایگاه صفحات ارزشمند در رتبه‌بندی گوگل بهبود می‌یابد.

نکته: Dwell Time  تفاوت های زیادی با Bounce Rate یا متوسط حضور کاربر در صفحه شما دارد زیرا این زمان برای کاربرانی که به صورت مستقیم یا از طریق بک لینک وارد سایت شما می‌شوند قابل محاسبه نیست.

در آخر
در حال حاضر گوگل به جز هدف طبقه‌بندی کردن بهترین محتوا در سریع‌ترین زمان، خودش نیز در تولید محتوای مورد نیاز کاربر وارد شده است!

برای مثال اگر نام یک شخص مشهور خارجی را جستجو کنید گوگل بدون اینکه لازم باشد وارد سایتی شوید، مهم‌ترین اطلاعات را در بهترین فرمت در اختیار شما می‌گذارد. همچنین Rich Snippet  بخشی از جستجوی گوگل است که تنها با هدف بهبود تجربه‌کاربری به گوگل اضافه شده است. اگرچه این قابلیت‌ها فعلا  فقط در زبان انگلیسی وجود دارند ولی اضافه شدنشان به گوگل می‌تواند دلیل قاطعی برای استفاده گوگل از کاربردهای تجربه‌کاربری در جستجوی اینترنتی باشد.

  • نسترن نیکنامی
  • ۰
  • ۰

انگلیسی زبان بین المللی است و امروزه به هرجای دنیا که سفر کنید چه کشور انگلیسی زبان باشد و چه نباشد، حتما به برقراری ارتباط شما کمک خواهد کرد. اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید و آن را راحت صحبت می کنید که مطمئنا در سفر مشکلی نخواهید داشت. اما اگر بلد نیستید به انگلیسی صحبت کنید و نگران برقراری ارتباط در سفرهای خارجی هستید، می توانید در دوره های زبان در کرج و یا شهر خودتان شرکت کنید و در مدتی کمتر از 3 ماه زبان را یاد بگیرید. اما امروز قصد دارم چند اصطلاح کاربردی را بهتون بگم.

زبان انگلیسی از نظر تعداد انگلیسی زبان ها (پس از زبان چینی و اسپانیایی) در رتبه سوم قرار می گیرد. اهمیت انگلیسی امروزه بر کسی پوشیده نیست. علاوه بر کشورهای انگلیسی زبان، در حال حاضر در تمام کشورهای دنیا افراد زیادی هستند که به زبان انگلیسی مسلط هستند و بعد از زبان مادری، انگلیسی هم بلدند. زبان انگلیسی در رسانه، تلویزیون، فیلم و سریال و موسیقی، سیاست، تجارت و تمام ابعاد زندگی حضور پررنگی دارد و پرصحبت ترین زبان در جهان به شمار می رود. 

وقتی به سفر خارجی و به ویژه یک کشور انگلیسی زبان می روید اولین مواجهه شما با زبان انگلیسی در خودِ فرودگاه است. در ادامه جملات پرکاربرد انگلیسی در فرودگاه را به شما یاد می دهیم.

در طول سفر مطمئنا موقعیت های زیادی پیش می آید که چیزی بخواهید. مودبانه ترین حالت برای درخواست چیزی، اضافه کردن I would like به ابتدای جمله است. به طور مثال اگر تشنه هستید می توانید بگویید: I would Like some water

 

ساعت چند است؟ What time is it? وات تایم ایز ایت
سرویس بهداشتی کجاست؟ Where is the restroom? وِر ایز دِ رِست روم
گیت پرواز من کجاست؟ where is my gate? وِر ایز مای گِیت
می‌خواهم… I would like … آی وود لایک…

 

فرودگاه ها بسته به مساحت و بزرگی شان تعداد مختلفی گیت پروازی دارند و در فرودگاه های بزرگ ممکن است ده ها گیت وجود داشته باشد. بنابراین برای اینکه در فرودگاه گم نشوید و بتوانید سریع گیت پروازی خود را پیدا کنید می توانید این سوال را از کارکنان بپرسید. 


گیت پرواز مکانی در فرودگاه است که از آن جا سوار هواپیما می شوید. فرودگاه ها بسته به مساحت و بزرگی شان تعداد مختلفی گیت پروازی دارند و در فرودگاه های بزرگ ممکن است ده ها گیت وجود داشته باشد. بنابراین برای اینکه در فرودگاه گم نشوید و بتوانید سریع گیت پروازی خود را پیدا کنید می توانید این سوال را از کارکنان بپرسید.

اصطلاحات داخل پرواز

وقتی وارد هواپیما می شوید شاید خیلی نیازی به صحبت و انگلیسی حرف زدن نداشته باشید. مگر آن که چیزی (غذا، نوشیدنی) بخواهید که در بالا جمله انگلیسی را به شما گفتیم. اما، در حین پرواز مهمانداران و همین طور خلبان هواپیما بارها سوالاتی از شما می پرسند یا جملات و دستورالعمل هایی را اعلام می کنند که رعایت آن ها برای حفظ جان و سلامتی شما واجب است. بنابراین جملات پرکاربرد انگلیسی در حین پرواز را به شما یاد می دهیم که تا دانستن معنای آن ها بتوانید پروازی بهتر داشته باشید.

هنگام تیک آف و پرواز و همین طور موقع فرود لازم است که کمربند ایمنی خود را بسته نگهدارید. چراغی بالای سر مسافران وجود دارد که علامت کمربند روی آن است. تا زمانی که این چراغ روشن است باید کمربندتان را بسته نگهدارید و به هیچ وجه از جایتان بلند نشوید. اما زمانی که خلبان آن را خاموش کرد می توانید کمربندتان را باز کنید و مثلا به سرویس بهداشتی بروید.

 

 

جمله فارسی

معادل انگلیسی

تلفظ

شماره صندلی شما چند است؟: what is your flight number

وات ایز یور فلایت نامبر

چراغِ بستن کمربند

fasten seatbelt sign

فَستن سیت بِلت ساین

ساعت چند است؟

what time is it?

وات تایم ایز ایت

ساعت به وقتِ محلی …. است

The local time is…

دِ لوکال تایم ایز

 

در گمرک فرودگاه

در این مرحله باید دلایل سفر، مدت زمان سفر، محل اقامت و هدفتان از سفر را به مامور کنترل گذرنامه توضیح بدهید. این مرحله به خودی خود استرس آور است چه برسد به این که انگلیسی هم بلد نباشید و درست متوجه پرسش های مامور نشوید. اما نگران نباشید! از آن جا که در حالت عادی همیشه چندین سوال متداول و همیشگی پرسیده می شود در ادامه این جملات پرکاربرد انگلیسی را به شما یاد می دهیم:

در پروازهای طولانی گاهی لازم است در طول مسیر در یک یا چند فرودگاه توقف داشته باشید. به این نوع، پرواز کانکشن می گویند. اگر به کشوری وارد شده اید که قصد اقامت در آن را ندارید و تنها در مسیر پرواز، چند ساعتی در فرودگاه آن کشور توقف دارید در پاسخ دلیل سفر این طور جواب بدهید:

جمله فارسی معادل انگلیسی

تلفظ

پرواز کانکشن دارم

I have a connecting flight

آی هَو عِه کانکتینگ فلایت

برای تفریح سفر می کنم I am traveling for leisure

آی اَم تراولینگ فور لِژِر

در سفر کاری هستم I am traveling for work

آی ام تراولینگ فور وُرک

…. روز در این جا خواهم ماند

I will be here for …. Days

آی ویل بی هی اِر فور …. دِیز

برای ملاقات با خانواده آمده ام I am visiting family

 

 

آی اَم ویزیتینگ فَمیلی

در …. (نام هتل) اقامت دارم I am staying at…

آی اَم استِیینگ اَت ….

 بعد از اینکه از فرودگاه خارج شدین قطعا می خواهید به هتل بروید

 

جملات پرکاربرد در هتل

 

من به نامِ … اتاق رزرو کرده‌ام I have a reservation under…

آی هَو عِه رزرویشن آندر

اتاق چند تخته است؟ How many beds are in the room?

هاو مِنی بِدز آر این دِ روم؟

یک اتاق با تخت دونفره می‌خواهم؟ I would like one queen bed

آی وود لایک وان کوئین بِد

اتاقم چه طبقه‌ای است؟ What floor am I on?

وات فلور اَم آی آن؟

آسانسور کجاست؟ Where are the elevators?

ور آر دِ الِویتور

آیا صبحانه رایگان هم ارائه می‌شود؟  Is there free breakfast?

ایز دِر فری بِرِک فَست

  • نسترن نیکنامی